Welkom

op de site van FMS Spaarnwoude. Hier vind je informatie over onze modelvliegclub. Wij zijn een vereniging van mensen die lol hebben in het modelvliegen met vliegtuigen en helicopters. Wij hebben alle niveaus, van absolute beginners tot vergevorderde straaljagerpiloten!

 Kijk gerust rond op de site en kom ook gerust een keer kijken op het veld. Spreek een van ons gerust aan als je meer informatie wilt of er over denkt om zelf ook te beginnen met modelvliegen. Je kunt ook mailen met een van de bestuursleden. Zie hiervoor onder het menu CONTACT. Belangstelling vinden wij altijd leuk en we vertellen allemaal graag over onze hobby. Aarzel dus niet!

Ook niet-leden mogen zich aanmelden als gebruiker van deze site. Gebruik hievoor het loginmenu links onderaan. Kies voor "Registreer". Je kunt je dan abonneren op mailings, deelnemen aan het forum en zelf artikelen plaatsen. Meer weten over hoe deze site werkt? Een goed begin is het lezen van de documentatie! Kies onder het menu HOME - SITE. Daar vind je uitleg en handleidingen.

De site heeft ook een forum. Dit is toegaqnkelijk via het menu FORUM of direct via www.fms-spaarnwoude.nl/forum.

Wil je lid worden? Kijk dan onder het menu INFORMATIE hoe dit in zijn werk gaat. Onder dit menu vind je nog veel meer info over de club, het veld en het wat en hoe van modelvliegen.

Veel plezier met deze site, en tot ziens op het veld!

FMS Spaarnwoude

Laatste reacties

 • Frans Koek 17.12.2017 12:00
  En hierbij alvast een (voor)uitnodigi ...

  Lees meer ...

   
 • Frans Koek 01.10.2017 14:54
  4 weerstations de hele week in de ...

  Lees meer ...

   
 • Rob Schonenberg 15.09.2017 15:50
  Heb al een keer er mee gevlogen ...

  Lees meer ...

   
 • Alfred Houdijk 15.09.2017 15:36
  Wauw, goed idee dat trainingsvliegt ...

  Lees meer ...

   
 • Frans Koek 18.08.2017 15:58
  Inmiddels is, tot onze verrassing ...

  Lees meer ...

We hebben 26 gasten en geen leden online

Ga naar boven